Regulamin hurtownia

REGULAMIN HURTOWNI INTERNETOWEJ

PODMIOT ODPOWIEDZIALNY

Hurtownia internetowa NERO znajdująca się pod adresem internetowym hurtowniakartekonline.pl, prowadzona jest przez firmę NERO Michał Szmigiero z siedzibą pod adresem 83-412 Głodowo, Iłownica 52.

POLITYKA PRYWATNOŚCI oraz COOKIES

 

W hurtowni stosujemy pliki cookies m.in. w celach promocyjnych, statystycznych oraz świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza,że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym.
Mogą Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

 

RODO

Klauzula informacyjna dotycząca przetwarzania danych osobowych
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia
27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w
sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o
ochronie danych) (Dz. Urz. UE L119/1) [dalej: RODO], informuje, iż:

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Michał Szmigiero, prowadzący działalność
gospodarczą pod nazwą Michał Szmigiero, pod adresem 83-412 Głodowo, Iłownica 52.


2. Państwa dane osobowe przetwarzane są w celu realizacji zamówienia, odpowiedzi na zapytania,
zawarcia i realizacji umowy. Przetwarzamy Państwa dane na podstawie udzielonej przez Państwa
dobrowolnej zgody (art. 6 ust. 1 lit. a RODO) lub/i na mocy obowiązujących przepisów prawa (art.
6 ust. 1 lit. c RODO).
Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, aczkolwiek niezbędne celem realizacji zamówienia.


3. Państwa dane mogą być przekazywane podmiotom trzecim, celem realizacji umowy, ciążących na
Administratorze obowiązków prawnych oraz ustaleniu, dochodzeniu bądź obrony przed
roszczeniami. Podmiotami którym możemy przekazać Państwa dane osobowe są więc biura
rachunkowe, przewoźnicy, kancelarie prawne oraz instytucje posiadające uprawnienia do ich żądania wynikające
z przepisów prawa.
Państwa dane osobowe są chronione przed nieuprawnionym dostępem osób niepowołanych
poprzez wprowadzenie odpowiednich procedur bezpieczeństwa.


4. Przysługuje Państwu prawo dostępu do swoich danych osobowych, żądania ich sprostowania lub
usunięcia, prawo do żądania ograniczenia przetwarzania na warunkach określonych, wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia danych. Realizacja wskazanych uprawnień
może być jednak ograniczona, w sytuacji, w której przepisy prawa nakazują nam dalsze
przetwarzanie Państwa danych osobowych.


5. W zakresie danych osobowych, na przetwarzanie których wyrazili Państwo dobrowolną zgodę,
przysługuje Państwu prawo do jej cofnięcia w dowolnym momencie, co jednak nie wpływa na
zgodność z prawem przetwarzania którego dokonano przed jej cofnięciem.


6. Mają Państwo prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy
uznają Państwo iż przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy
RODO.


7. Państwa osobą kontaktową we wszystkich kwestiach dotyczących danych osobowych (nie tylko
realizacji wyżej wymienionych uprawnień, ale również zgłoszeń ewentualnych naruszeń w
ochronie danych osobowych) jest Administrator.


 
REGULAMIN ZAKUPÓW

Hurtownia Internetowa prowadzi sprzedaż tylko dla klientów prowadzących działalność gospodarczą lub innych podmiotów gospodarczych. Nie prowadzimy sprzedaży detalicznej.

Warunkiem koniecznym do zakupów w hurtowni jest prowadzenia działalności gospodarczej lub innej formy gospodarczej.

Minimalna wielkość zamówienia wynosi 300 zł brutto.

Koszt wysyłki ponosi sprzedający.

 

Aby mieć możliwość dokonywania zakupów należy się zarejestrować, oraz poczekać na weryfikację konta przez pracownika hurtowni: 

Rejestracja konta tutaj

Po rejestracji zamówienia można składać poprzez koszyk zakupów.

Każde zamówienie jest potwierdzane przez pracownika hurtowni, poprzez kontakt telefoniczny bądź mailowy z zamawiającym.

Złożenie zamówienia oznacza, że klient zapoznał się z regulaminem i akceptuje jego warunki.

Do każdego zamówienia wystawiana jest  fv.

Termin realizacji zamówienia wynosi 3 dni robocze. W szczególnych wypadkach zastrzegamy sobie możliwość wydłużenia czasu realizacji-o czym klient zostanie każdorazowo poinformowany.

Hurtownia zastrzega sobie prawo do odstąpienia od realizacji kolejnych zamówień złożonych przez Klienta, który zwraca zamówiony towar bez podania istotnej przyczyny lub nie odebrał przesyłki za pobraniem.

PŁATNOŚĆ I DOSTAWA

Klient płaci za zamówiony towar bezpośrednio przy dostawie towaru.

Zamówione towary są dostarczane do Klienta za pośrednictwem firmy kurierskiej UPS.

Zamawiający zobowiązany jest do sprawdzenia w obecności kuriera czy opakowanie w chwili jego odbioru nie posiada uszkodzeń. Jeżeli taka sytuacja miała miejsce, klient zobowiązany jest do zgłoszenia tego faktu kurierowi oraz sporządzenia protokołu szkody.  

REKLAMACJE

   W razie reklamacji prosimy o kontakt na adres zamowienia.nero@gmail.com w celu uzyskania wzoru zgłoszenia reklamacyjnego. Zgłoszenie należy wydrukować i wypełnić zgodnie z opisami. Wypełnione zgłoszenie proszę dołączyć do reklamowanego produktu. 


POSTANOWIENIA KOŃCOWE

 Do spraw nieuregulowanych w powyższym regulaminie, mają zastosowanie przepisy Prawa Polskiego.

Sądem właściwym dla rozpatrywania sporów wynikających z umowy jest sąd właściwy dla siedziby pozwanego lub sąd właściwy dla miejsca wykonania umowy.

X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.